BejelentésAz álmokat nem lehet kényszeríteni: jönnek, ha akarnak...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Szavazás


Költözük!!!!! Sajnálnuk, de muszály!! A hírek menüben többet olvashattok!

Az álomban az a jó, hogy a képzeletünkben él. Ha valóra válik, nem álom volt.(Fullmetal Alchemist)

Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül.(Méz és Lóhere)

Konichiwa!!!

Üdv mindenkinek az oldalunkon!
Mostmár viszonylag belerázódtunk a honlap készítés rejtelmes világába, szol egyre több újdonság lessz majd!! De azért remélem a mostani is tetszik!!!
Ez az oldal avégett jött létre, mert két csaj, Bunny és Ichigo írnak egy Fanfictiont, ráadásul akartak egy honlapot, ééés még unatkoztak is :P. Bonyolult mi?? Akkor tovább bonyolítom!
Ezen az oldalon NEM CSAK animéket és mangákat találtok!! Ezt köszönhetitek Ichigonak... Tehát van Pc-s topikunk, e-book linkek, J-rock... meg még lesz több minden is, ebben viszont a látogatók segítségét kérjük! Annyit kéne csak tenni, h az üzifalra egyetlen szót beírni (jobb esetben mondatot is írhattok), h mi legyen méég az oldalon, és mivel nekünk számít az h sok látogatónk legyen megfogadjuk a tanácsot a legtöbb esetben!!!
Kösz ha végig olvassátok és nézelődtök az oldalon!!!
Ichigo & Bunny
JÓ BÖNGÉSZÉST AZ OLDALON!!


Üzenőfal


Név:

Üzenet:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!